BMD ARILJE
SA VAMA OD 1989.
SVET ORGANSKIH PROIZVODA Line ISTRAŽITE PROIZVODE
Suvi
Vrganj
SVET ORGANSKIH PROIZVODA Line POGLEDAJTE PROIZVOD
Taste of the
WEst
SVET ORGANSKIH PROIZVODA Line POGLEDAJTE PROIZVODE
image
image
image
O BMD

SVET ORGANSKIH PROIZVODA

Područja na kojima sakupljamo šumske pečurke i šumsko voće su udaljena od puteva, manjih gradova, priroda je netaknuta i čista, reke su bistre, čiste, brze, planinske.

Firma je vremenom dosta evoluirala, pa je tako od radnje za otkup pečuraka, postala firma koja pakuje ekskluzivna sitna pakovanja koja direktno iz naše prerade odlaze na rafove supermarketa u Nemačkoj, Australiji, Severnoj Americi.

Mi se usresređujemo da stvorimo sjajne rezultate za svoje potrošace i da napravimo razliku u njihovim životima.

image

30 GODINA

ISKUSTVA
BMD Arilje

Naši proizvodi

Kroz dugogodišnje iskustvo u radu sa pečurkama uspeli smo da firma i ime BMD budu prepoznatljivi kao siguran i pouzdan partner ne samo na teritoriji Srbije već i van naših granica. Sa tradicijom dugom već 30 godina naši proizvodi pronalaze zadovoljne potrošače sirom planete.

Organske suve šumske pečurke
89%
Šumsko i kultivisano voće
53%

We believe in organic.

We take it personally.

UPOZNAJTE SE

SA NAŠIM PROIZVODIMA

Pečurke sadrže sem raskošnih aromatskih svojstava, relativno veliki procenat belančevina, minerala, vitamina i drugih dragocenih sastojaka potrebnih čoveku. Pečurke su veoma bogate vitaminima B12, B16, A, B1, B2, C, D, P, a sadrže nikotinsku kiselinu B3.

Mi se usresređujemo da stvorimo sjajne rezultate za svoje potrošace i da napravimo razliku u njihovim životima zato pogledajte našu celokupnu ponudu suvih pečuraka!

Organski proizvodi

Taste of the west

Šumske pečurke koje se nalaze u ovim proizvodima potiču iz zapadne Srbije, a mesta na kojima su sakupljene udaljena su od puteva i manjih gradova. 

Drugim rečima, organske šumske pečurke u Taste of the West proizvodima dolaze iz najčistije prirode!