Suvi vrganj prah organski

RSD150.00 sa PDV-om

Ako ste u potrazi za novim ukusima i novim začinima, ovo je odlično rešenje za vas. Suvi vrganj ima jedan od najintezivnijih mirisa na svetu. Sta god da se odlučite da spremate, a treba malo doterati miris Ii ukus ( rižoto, pastu, meso…), ovo je ona čarolija koja ce učiniti da se vaše jelo diferencira u odnosu na sve drugo što ste probali. A pri tom jako zdravu namirnicu koristite za začin. Vrganj je bogat vitaminima B12, B1, B2, B3,B5, C I D I mineralima kalijum, gvožđe, cink, selen, bakar, kalcijum, beta-glukan.

In stock

Sastav

Bez pojačivaca ukusa.
Sastav:
100% vrganj, osušen, Boletus edulis
Pakovanje 10gr,
Organski sertifikovan,
Ubran u najlepšim i najčistijim predelima Srbije,
Samonikla, a ne gajena gljiva,
Bez pesticida,
Pogodno za vegane,
Posno,
Nema alergena

Nutritivna vrednost

Nutritivna vrednost na 100gr
Kalorijska vrednost  1288 [kJ]
Kalorijska vrednost 307 [kcal]
Masti 5,3 [g]
Masne kiseline 0,59 [g]
Ugljeni hidrati 24,7 [g]
Šećeri 2,53 [g]
Belančevine 28,4 [g]
Soli 0,07 [g]

Priprema

Naš proizvod koristite kao dodatak/začin jelima. Kao sto biste koristili beli luk u prahu ili biber, u istu svrhu koristite i naše pecurkice koje smo samleli u prah.

Vrganj u prahu kao začin možete koristiti po vašem ukusu, koliko jako želite da se oseti miris i ukus pečuraka i sto je najbolje, ne mozete da preterate – nisu ljute kao biber i beli luk.

Trebalo bi da bude termički obradjen, pred kraj kuvanja da ga dodate a mozete ga dodati koliko hocete i koristiti koliko god često želite.

Weight 03 kg

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suvi vrganj prah organski”